Candice Swanepoel juhli kultaisessa asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Candice Swanepoel ei muotojaan ujostele, tienaahan hän leipänsä alusvaate- ja uimapukumallina. Neitokainen esitteli jokin aika sitten eräällä verkkovideolla Victoria’s Secretin 10 miljoonan dollarin rintaliivejä, jotka olivat jalokivin koristeltuja.

Nyt Candice on nähty New Yorkissa Herald Squarella esittelemässä kyseisiä Royal Fantasy -liivejä. Luksusrintsikat eivät olleet mallin yllä, vaan tämän päällä nähtiin glamouria tihkuva kultainen mekko, joka todisti, että Swanepoel saa katsojan huomion kiinnitettyä myös vaatteet yllään.

Mallikaunotar seurustelee miesmalli Herman Nicolin kanssa. Etelä-afrikkalainen Candice pääsi tänä vuonna Forbesin parhaiten tienaavien mallien listalle, jossa tähti kipusi yhdeksänneksi. Hänellä kerrotaan olevan arviolta 3,3 miljoonan dollarin omaisuus.