Popkaunotar mudan peittämänä Kuolleessameressä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen viihdealan moniosaaja Paula Abdul muistetaan American Idol -ohjelman sympaattisena tuomarina. Nainen oli menestyksekäs poptähti, kunnes joutui luopumaan urastaan loukkaannuttuaan lento-onnettomuudessa vuonna 1992.

Nyt 51-vuotias Paula on ollut lomailemassa Israelissa ja nautiskellut Kuolleenmeren hoitavasta vedestä. Neitokainen julkaisi Twitter-sivullaan otoksia, joissa hänet nähdään uima-asussa mudan peittämänä. Abdul ylisti kommenteissaan mineraalipitoista vettä, jolla tiedetään olevan hoitavia vaikutuksia.

– Pääsin luonnonkylpylään Israelissa Kuolleellamerellä. Ilmainen naamio ja mutakylpy! Kirjoitti nainen blogiinsa.

Koreografinakin tunnettu Paula Abdul oli 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa eräs maailman suosituimmista poplaulajista hiteillään Straight Up, Forever Your Girl ja Opposites Attreact. Suosiopiikin jälkeen hänen uransa hiipui, kunnes neito tuli palasi taas julkisuuteen American Idol -ohjelman myötä. Viihdealalle Abdul pääsi The Jacksons -yhtyeen ansiosta tekemällä bändin Torture-kappaleen videolle koreografian.