Shanina Shaik on Australian vahvistus mallimaailmalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialaismalli Shanina Shaik on ihastuttava sekoitus erilaisia kulttuureja, sillä hänellä on muun muassa liettualaisia, pakistanilaisia ja saudiarabialaisia juuria. Eksoottinen kaunotar tunnetaan kotimaassaan siitä, että hän osallistui Make Me A Supermodel -ohjelmaan.

22-vuotias Shanina Shaik on poseerannut nyt Victoria’s Secret -brändin muotikuvissa. Neitokainen nähdään otoksissa alusvaatteissa, jotka ovat yksinkertaisuudessaan sensuelli näky. Shaikille voinee povata pitkää uraa muotialalla, sillä sen verran tasokkaita kuvat ovat.

Shanina Shaik tunnetaan myös Yhdysvaltojen seksikkäimpiin kuuluvan miesmalli Tyson Beckfordin on-off-tyttöystävänä. Pari on tullut hyvin toimeen keskenään 20 vuoden ikäerosta huolimatta. He tapasivat vuonna 2008 Make Me A Supermodel -ohjelman kuvauksissa, jossa Tyson oli Shaninan mentori. Mies kertoi esitelleensä neitokaisen mallipiireille ja auttaneensa tätä pääsemään yhteyteen oikeiden ihmisten kanssa.