Mitä ihmettä? Mark Wahlbergin hampurilaisketjulle realitysarja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Wahlbergin perhe on saanut jalansijaa viihdemaailmassa veljesten Markin ja Donnien avulla. Miesmallina ja räppäri Marky Markina uransa aloittanut Mark Wahlberg on tunnettu toimintatähti, ja NKOTB-yhtyeestä pinnalle noussut Donnie Wahlberg on myös näytellyt esimerkiksi Saw-elokuvissa.

Miehet tunnetaan myös hampurilaisbisneksestään. He perustivat isoveljensä Paulin kanssa Wahlburgers-ravintolan kotikaupunkiinsa Bostoniin. Nyt perheravintolan ympärille ollaan kehittämässä realitysarjaa, jossa tarkastellaan veljesten taloudellisesti niukkoja lähtökohtia. Ohjelmassa esitellään myös Alma-äiti, joka on eräs sarjan päähenkilöistä.

– Olemme innoissamme toimiessamme yhteistyössä Wahlbergin perheen kanssa, kun he paljastavat tarinansa. Sarja esittelee yhden Amerikan lempiperheistä, kommentoi A&E-kanavan pomo David McKillop Fox News -sivustolle.

Wahlburgers-ravintolan pääkokki on isoveli Paul Wahlberg, jolla on ravintola-alan koulutus ja osaaminen. Mies johtaa myös italialaista Alma Nove -ravintolaa, jonka hän omistaa yhdessä kuuluisien veljiensä kanssa.