Öljytty Arianny Celeste bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttönä tunnettu Arianny Celeste poseeraa usein glamour-otoksissa. Tällä kertaa mukana oli seksikäs kollega Chandella Powell, jonka kanssa tummahiuksinen kaunotar pääsi varsin näyttäviin kuviin.

Kuva: YouTune
Kuva: YouTune

YouTube-sivustolla on julkaistu video neitokaisten yhteisestä kuvaussessiosta, jossa he eivät todellakaan näytä häpeilevän timmin kurvikkaita vartaloitaan. Arianny ja Chandella poseeraavat yhdessä kehot öljyttyinä. Otoksiin on lisätty fantasian aineksia miehille, sillä tyttöjen yllä on sporttiasuja ja käsissään nyrkkeilyhanskat.

Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on eksoottisen näköinen neitokainen, jolla on meksikolaisia ja filippiiniläisiä sukujuuria. Julkkis on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Viime vuonna Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.