Candice Swanepoelin rintaliivien arvo 10 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel työskentelee alusvaate- ja uimapukumallina lukuisille isoille vaatemerkeille, joista tunnetuin lienee Victoria’s Secret. Hän lukeutuukin tämän hetken suosituimpiin huippumalleihin maailmassa.

Nyt Candice Swanepoel on esiintynyt New Yorkissa järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. 25-vuotias mallikaunotar sai tapahtumassa kunnian esitellä 10 miljoonan dollarin arvoisia Fantasy Bra -rintaliivejä, jotka ovat sveitsiläisen Mouawad-korupajan suunnittelemat. Edellisvuosina miljoonien dollarien alusvaatteissa on nähty muun muassa Miranda Kerr, Tyra Banks, Heidi Klum ja Alessandra Ambrosio.

Mallikaunotar seurustelee miesmalli Herman Nicolin kanssa. Etelä-afrikkalainen Candice pääsi tänä vuonna Forbesin parhaiten tienaavien mallien listalle, jossa tähti kipusi yhdeksänneksi. Hänellä kerrotaan olevan arviolta 3,3 miljoonan dollarin omaisuus.