Tyttöystävä jätti miehen liian pienen peniksen takia – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Patrick Moote -niminen amerikkalaismies koki elämänsä nöyryytyksen kosiessaan tyttöystäväänsä julkisesti UCLA:n koripallopelissä. Mikä pahempaa, miehen tyttöystävä paljasti myöhemmin syyn pakeille: Naisen mukaan Patrickilla oli liian pieni penis.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tästä inspiroituneena Patrick Moote alkoi työstämään aiheesta dokumenttielokuvaa. Unhung Hero, vapaasti suomennettuna vaikkapa Pienikokoinen sankari, sukeltaa miesten sukupuolielinten maailmaan ja tutkii, mitä peniksen koko merkitsee kulttuureissa eri puolilla maailmaa.

– Kun aloitimme elokuvan tekemisen, halusin todistaa ettei koolla ole väliä. Lisäksi halusin todistaa, ettei minulla ole erityisen pieni penis, Patrick Moote kuvaili New York Post -lehdelle.

Siitäkin huolimatta, ettei Patrick itse usko omistavansa ”erityisen pientä penistä”, kokeilee hän dokumentissa erilaisia keinoja joiden väitetään kasvattavan penistä. Esimakua Patrick Mooten seikkailuista ja penisten kokoon liittyvän totuuden metsästyksestä saa elokuvan internetissä julkaistussa trailerissa.