Lindsay Lohan julkaisi alastonkuviaan verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Lindsay Lohan on ongelmaperheestä, sillä hänen vanhempansa Michael ja Dina ovat olleet viihdelehtien palstoilla paljastuksineen vähintään yhtä usein kuin kohutyttärensä. Taannoin Lindsay yritti selvitä päihdekierteestään vieroituksen avulla.

27-vuotias Lohan vaikuttaa elämäntapojensa ja kauneustoimenpiteiden ansiosta huomattavasti ikäistään vanhemmalta. Huomion herättämisen jalon taidon hän osaa yhä, ja viime aikaiset Instagram-kuvat ovat esimerkki siitä. Neito poseeraa otoksissa muun muassa sängyssä rintavako pääosassa.

Lindsay Lohanin läpimurto oli Disneyn vuoden 1998 hittikomediassa Ansa vanhemmille, jossa hän teki roolin kaksosina. Lapsitähdestä kasvoi nopeasti teinielokuvien kuningatar, ja hänet muistetaan muun muassa Perjantai on pahin, Teinidraamakuningattaren tunnustukset ja Mean Girls -elokuvista. Lohan on myös julkaissut kaksi popalbumia Speak ja A Little More Personal.