Pojat työnsivät päänsä 104 naisen rintojen väliin – koskettava video lopputuloksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kaveruksista, jotka päättivät kokeilla, saisivatko he pärisyttää huuliaan naisten rintojen välissä hyvän nimissä. He lupasivat lahjoittaa jokaisesta onnistuneesta pärinästä kaksikymmentä dollaria naisten rintasyöpäjärjestölle. 104 naista suostui ehdotukseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pojat saivat kasaan suuren summan rahaa ja he lahjoittivat naisten rintasyöpää tukevalle järjestölle yhteensä 7.000 dollaria. Valitettavasti pieni vihaajien ryhmä valitti tilanteesta ja järjestö ei suostunut ottamaan rahoja vastaan.

Pojat olivat tyrmistyneitä siitä, että pieni pikkusielusten ryhmä esto toiminnallaan suurehkon lahjoituksen. Nyt rahat ovat viimein päätyneet hyvään tarkoitukseen, kun pojat löysivät uuden kohteen. Pojat löysivät verkosta yhden yksityishenkilön, joka oli sairastunut rintasyöpään ja tarvitsi rajoja. Nyt pojat julkaisivat videon tilanteesta, jossa he yllättivät naisen perheineen.