Vaimo rysän päältä kiinni pettämisestä – mies julkaisi videon YouTubessa

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Pettäminen on aina pahasta, mutta joskus puolisot sortuvat seksiin jonkun toisen ihmisen kanssa. Ajoittain pettäminen myös paljastuu, ja herkullisimmissa tapauksissa pettäjä paljastuu jäädessään kiinni rysän päältä. Näin on nyt tapahtunut eräällä nettivideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Aviomies yllätti vaimon harrastamasta seksiä toisen miehen kanssa. Hän päätti saman tien kaivaa taskusta kännykkänsä, jolla hän alkoi kuvata tilannetta videolle. Mies saa vaimon syystäkin hysteeriseksi, kun vaimolle selviää, että hänen läheisensä tulisivat näkemään videon. Nyt niin onkin käynyt, sillä videolla on jo yli 110.000 katsojaa.

– Lähetän tästä kopion asianajajalleni, siskollesi ja serkullesi. Odotas vain kun äitisi näkee videon. Olet niin kusessa. Nyt sinun kannattaa ryhtyä heti pakkaamaan. Tiesin, että jotain oli tekeillä.