Naistenhakkaajan tuomio kuin Simpsoneista – 5 000 kertaa ”Pojat eivät lyö tyttöjä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosarja Simpsonien alussa nähdään, kuinka Bart Simpson joutuu kirjoittamaan lupauksia liitutaululle vanhaan rangaistustyyliin. Nykypäivänä tämäkin keino olisi joidenkin vanhempien mielestä laitonta ja nöyryyttävää.

Takavuosina nuoret kunnioittivat vanhempia ihmisiä kyselemättä ja nuhteessa eläminen toi ainakin mukanaan parempia käytöstapoja. Nyt ikivanhaa jälki-istuntokeinoa on käytetty hyväksi oikeusasteessa saakka, kun Montanassa työskentelevä tuomari määräsi naistenhakkaaja Pacer Anthony Fergusonin kirjoittamaan paperille 5.000 kertaa ”Pojat eivät lyö tyttöjä”.

Rangaistus oli osa muuta tuomiota, jossa tyttöystäväänsä kolme kertaa nyrkillä kasvoihin lyönyt Pacer määrättiin kuudeksi kuukaudeksi vankilaan ja 3.800 dollarin korvauksiin kivuista ja säryistä. Miehen pitää kirjoittaa opettavainen litania paperille ja lähettää tuomarille ensi vuoden 23. toukokuuta mennessä, Huffington Post raportoi.