Nina Agdal säväyttää kukkakuvioisissa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

21-vuotias huippumalli Nina Agdal nousi kuuluisuuteen Sports Illustrated -lehden mallina. Sittemmin hän on päätynyt suositun Victoria’s Secret -brändin leipiin, minkä myötä neitokaisen kurssi muotialalla on noussut entisestään.

Nyt Nina Agdal nähdään Go See -lehden tuoreen numeron kansikuvassa. The Wanted -yhtyeen Max Georgen kanssa seurusteleva mallikaunotar poseeraa upeassa kuvassa merenrantamaiseman äärellä, päällään kukkakuvioiset bikinit.

ninaagdal28122013

Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal vietti äskettäin poikaystävänsä Max Georgen kanssa aikaa Barbadoksella, Karibialla. Siellä he vuokrasivat pariksi päiväksi suurikokoisen katamaraanin, jonne noustessa George ei saanut katsettaan irti tyttöystävän takamuksesta. Aiemmin neito oli suhteessa Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinen kanssa.