Tällainen Darth Vader on rakastuneena – parodiavideo paljastaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Darth Vader, tuo kaikenlaisen pahuuden ruumiillistuma, tunnetaan George Lucasin Star Wars -saagan legendaarisena pahiksena. Luke Skywalkerin arkkivihollinen on elokuvissa enemmän kone kuin ihminen. Peruspäivä Darth Vaderille oli raivostua jollekulle apureistaan ja surmata heitä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Onkin ehkä vaikea ajatella mustanpuhuvalla hahmolla olevan inhimillisiä tunteita. Nyt parodiavideolla Darth Vader nähdään kuitenkin romanttisen draamakomedian päätähtenä – sympaattisena sankarina, joka yrittää selvitä haasteistaan ja yllättävästä teinityttärestään, sekä orastavista tunteistaan tummahiuksista kaunotarta kohtaan.

Videolla kuullaan legendaarisia repliikkejä uudelleen asemoituina. Parodiatrailerin katsomisen jälkeen jokainen voi taas olla tyytyväinen Star Warsin antamaan kuvaan isosta pahiksesta. Darth Vader sopii paremmin teloituttamaan ihmisiä kuin kosiskelemaan kömpelösti neitokaista.