Nicole Coco Austin on tankotanssin jumalatar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n vaimo Coco Austin on kysytty glamourmalli, joka nähtiin vastikään StorErotica-lehden kannessa kultaisessa topissa. Nainen pitää ahkerasti huolta kunnostaan, ja hänen vartalonsa onkin voitu nähdä muuttuneen kuluneen vuoden aikana yhä lihaksikkaammaksi.

Vielä neitokainen ei ole sentään menettänyt tavaramerkkejään, eli uhkeita muotojaan. Coco antoi ihailijoilleen joulun kynnyksellä annoksen seksikkyyttä, kun julkaisi kuvan tankotanssitunniltaan. Blondi venyttelee otoksessa pää alaspäin tangolla, ja on hyvä esikuva monelle lajia harkitsevalle siitä, millaiseen notkeuteen treenillä voi päästä.

34-vuotias Coco on viime vuosina tehnyt itseään tykö muun muassa glamourmallina ja realitytähtenä Ice Loves Coco -sarjassa. Kalifornian Tarzanassa syntynyt nainen nousi julkisuuteen avioitumalla rap-tähti Ice-T:n kanssa. Pariskunnalla on 21 vuoden ikäero, mutta se ei estä heitä nauttimasta toistensa seurasta.