Nainen etsii netissä uudenvuoden ihastusta – mies suuteli ja virtsasi päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen suurin osto- ja myyntipalsta Craigslist pääsee viikoittain otsikoihin ihmisten kummallisten ilmoitusten johdosta. Palstalla on myyty käytettyjen raskaustestien lisäksi muun muassa itkeviä vauvoja, ja osa ilmoituksista on poikinut jopa poliisitutkintoja.

Toisinaan palstalla haetaa viikonlopun juhlissa tavattuja, mutta sittemmin kadonneita ihmisiä, kun muistikuvat tai yhteystiedot ovat hävinneet kehosta haihtuneen alkoholin myötä. Nyt eräs nainen kaipailee uudenvuodenjuhlissa tapaamaansa miestä.

Nainen kirjoittaa Indianan Bloomingtonin alueelle osoitetussa ilmoituksessa, että oli saanut mieheltä tulta savukkeeseen, ja he olivat sen jälkeen kertoneet toisilleen uudenvuodentoiveistaan.

Sitten nainen oli alkanut kyynelehtiä ja he olivat suudelleet vuoden vaihtuessa tasan keskiyöllä. Suudelmat olivat johtaneet intohimoiseen kosketteluun, mutta yhtäkkiä mies olikin virtsannut housuihinsa ja juossut karkuun. Naista ei haitannut häneen osunut virtsa, sillä hän tahtoisi tutustua mieheen paremmin.