Nicole Coco Austin verhosi valiovartalonsa pelkkään pitsiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kehonrakennuksesta innostunut povipommi Nicole Coco Austin harrastaa monia urheilulajeja, kuten tankotanssia ja välinepilatesta. Hänen urheilullisia treeniotoksiaan ilmestyy aika ajoin verkkoon. Tällä kertaa Coco on hemmotellut ihailijoitaan uudella Twitter-kuvalla.

Hänet nähdään otoksessa mustaan pitsimekkoon sonnustautuneena. Läpinäkyvä asu ei paljoa räppäri Ice-T:n vaimon kurveja peittele. Kalifornialainen glamourmalli ja realitytähti tiedusteli faniensa mielipidettä tiimalasimuotoja korostavasta kuvasta.

– Leikittelen hieman, koska täytyy päivittää profiilikuva. Tämä on uusi, raikas ja elegantti. Pidättekö kuvasta? Kirjoitti julkkis blogiinsa.

34-vuotias Coco tähdittää miehensä Ice-T:n kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2001 lähtien. Vuoden 2012 joulukuussa mediassa levisi huhu siitä, että blondilla olisi ollut suhde räppäri-tuottaja AP9:n kanssa. Aviopari on kuitenkin selvinnyt pettämishuhuista ja liitto voi edelleen hyvin.