Tylsä työpäivä – näin miehet sen kuluttavat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kello matelee, eivätkä työtehtävät kiinnosta. Taulukot, luvut ja numerot vilisevät näyttöpäätteellä, hartioita särkee ja mielessä siintää viikonlopun bileet. Yleensä viimeistään tässä vaiheessa toimistoissa työskentelevät miehet panevat hanskat naulakkoon ja jättävät työt hetkeksi.

Mitä töissä tylsistyneet miehet tekevät aikansa kuluksi? Kaikki miehet kuluttavat aikaansa vessassa kesken työpäivää. He eivät välttämättä edes tee siellä mitään. Toinen suosittu ajanviete on hyvännäköisten naisten tiiraileminen Facebookissa. Tai Instagramissa. Jotta elämä kuulostaisi piirun verran eksoottisemmalta, voi tunnelmaa kohottaa vaikkapa teko-hauskalla statuspäivityksellä. Eihän koko maailman tarvitse tietää, että henkilö on oikeasti todella tylsistynyt.

Töissään tylsistyneet miehet saattavat myös kerätä toimiston kopiointikoneelle tai vesipisteelle torikokouksia, joissa he rupattelevat kopioimisen tai juomisen varjolla, Elite Daily kertoo. Osa rohkeimmista salakuljettaa työpaikalle jopa alkoholia, jota sitten lipittelee päivänsä kuluksi. Uhkarohkeimmat tuovat töihin laittomia päihteitä.

Mies saattaa myös kerätä pöydältään paperipinon ja lähteä sen kanssa kävelemään pitkin käytäviä kuin olisi viemässä arkkeja jonnekin. Jatkuvasti hörpitty kahvi saa tylsistyneeseen päivään virtaa, mutta vaarana on liikaenergian kerryttäminen. Syöminen ja napostelu ovat myös mukavaa ajanvietettä, mutta tällöin kannattaa varata mukaan terveellisiä herkkuja.

Flirttailu jos mikä tekee tylsästä työpäivästä astetta verran jännittävämmän. Mikäli naisten naurattaminen ei kiinnosta, ottavat miehet rehelliset päiväunet työpisteessään. Jokainen töissä tylsistynyt mies on myös joskus heittänyt työkaveriaan jollain – tietysti siten, että pomo ei näe. Yleisin toimiston heittoväline lienee paperipallo.

Älypuhelimet ovat siitä käteviä, että niillä voi pelata peliä. Toimistotyöpaikalla on tosin helpompi esittää tekevänsä töitä, jos viettää aikaa näytön ääressä. YouTube ja verkkolehdet tarjoavat miehille oivaa ajanvietettä, ja näitä molempia kaksilahkeiset myös selailevat ahkerasti. Joskus selaimeen eksyy jopa aikuisviihdettä. Tylsistyneet miehet saattavat myös lähetellä tytöille tekstiviestejä ja pyytää heitä illaksi elokuviin. Jos he eivät suostu leffaan, voi heitä vaihtoehtoisesti pyytää drinkille.

Osa tylsistyneistä miehistä lähtee ulos työpaikaltaan. He vaeltelevat osan aikaa korttelissa, kunnes päätyvät takaisin työn ääreen. Elite Dailyn mukaan tylsän työpäivän aikana voi tehdä myös omia henkilökohtaisia tehtäviä, kuten lukea kodin sähköposteja. Osa miehistä pyytää ystäviään työpaikalle poikkeamaan aikansa kuluksi. Toiset miehet ei tee näistä mitään, vaan keskittyy tyhjyyteen tuijottamiseen.