Nämä paidat olivat liian härskejä perheenäidille – osti kaikki pois näyteikkunasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Utah tunnetaan yleisesti melko vanhoillisena seutuna, ja esimerkiksi mormonikirkon keskus sijaitsee sen pääkaupungissa Salt Lake Cityssä. Tuore uutinen ei ainakaan murra tätä käsitystä, sillä paikallinen nainen meni varsin pitkälle estääkseen säädyttömänä pitämänsä materiaalin leviämisen katukuvassa.

PacSun
PacSun

Utahin Oremissa asuva Judy Cox oli shoppailemassa 18-vuotiaan poikansa kanssa paikallisessa University Mall -ostoskeskuksessa, kun hänen huomionsa kiinnittyi PacSun-liikkeen ikkunaan. Kauppa mainosti Visual Heartbreakers -mallistoon kuuluvia paitoja, joita koristivat kuvat vähäpukeisista naisista.

– Se oli ehdottomasti loukkaavaa. Olin huolestunut niiden nuorten ja lasten puolesta jotka joutuivat näkemään tällaista, Judy Cox kertoi ABC-uutisille.

Nainen meni valittamaan asiasta kaupan myyjälle. Myyjä kertoi välittävänsä valituksen eteenpäin, muttei voinut ottaa paitoja pois ikkunalta ilman ylemmän portaan lupaa. Judy Cox päätti poistaa paidat lasten silmistä välittömästi keinolla millä hyvänsä, ja niinpä hän osti kaikki liikkeessä myynnissä olevat malliston paidat. Hintaa paidoille tuli lähes 567 dollaria, eli yli 400 euroa.

PacSun-ketjun vaatteilla on 60 vuorokauden palautusoikeus, ja perheenäiti aikoo palauttaa paidat vielä kyseisen ajan sisällä saadakseen rahat takaisin. Oremin kaupunki tulee siis olemaan seuraavan kahden kuukauden ajan turvassa vähäpukeisten naisten kuvien aiheuttamilta vahingoilta. Judy Cox aikoo kuitenkin tavata kaupungin asianajajia selvittääkseen, voisiko säädyttömät paidat poistaa kaupungin katukuvasta lopullisesti.