10 miesten tapaa, joita naiset eivät siedä: ”Aivan hirveän ärsyttävää!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehet. Ihmiskunnan toinen sukupuoli. Nämä urokset ovat naisten heikko kohta ja saavat hameväen polvet veteläksi. Samaan aikaan he ärsyttävät ja ajavat naiset raivon partaalle. Mitkä sitten ovat ne miehille tyypilliset piirteet, joita jokainen nainen auttamattomasti inhoaa?

Tässä kohtaa herkkänahkaiset miehet nostavat karvansa pystyyn ja aloittavat naisten sättimisen. Vaikka molemmissa sukupuolissa on yhtä paljon arvostelemista, saattavat jotkut miesten toimet antaa naisille jopa liian hyvän syyn nalkuttamiseen. Kuten se kaukosäädin. Kuka kumma on kirjoittanut maailman miesten stereotypioiden sääntökirjaan, että juuri miehet ovat niitä, jotka saavat omia kaukosäätimen itselleen ja päättää, katsotaanko televisiosta jääkiekkoa, jalkapalloa tai muuta urheilua?

Nettibingoa ylläpitävä yritys Costa Bingo kysyi parisuhteessa olevilta naiskäyttäjiltään, mitä piirteitä he inhoavat eniten kumppaneissaan. Tulokset olivat Femail Firstin perusteella yksioikoisia ja mukailevat hyvin myös Suomessa vallitsevaa mielipidettä. Eniten tietysti ärsyttää se, että miehet eivät myönnä olevansa väärässä. Eivät, vaikka naiset pystyisivät todistamaan omat mielipiteensä oikeaksi rautalangan tai jopa piirustusten avulla.

Osa naisista joutuu myös punastelemaan julkisilla paikoilla piereskelevän siippansa takia. Ai miksi? Kuulkaas herrat, ihan juuri siksi. Naiset voivat raivostua myös sen takia, että heidän kumppaninsa ei pysty suorittamaan montaa asiaa samanaikaisesti ja yksinkertaisten asioiden hoitaminen saattaa parhaimmassa tapauksessa kestää viikosta kolmeen kuukauteen.

Entäpä kuorsaaminen? Aivan hirveän ärsyttävää, ellei siihen ole lopulta kymmenen yhdessäolovuoden jälkeen jo tottunut. Kuorsaamiseen tottuminen puolestaan tarkoittaa heräilyä silloin, kun kumppani ei korisekaan. Myös tylsät poikaystävät saavat huutia, koska naiset rakastavat yllätyksiä – eikä tässä tapauksessa tarkoiteta lippuja suosikkijoukkueen jalkapallomatsiin tai treenikavereiden yllätysvisiittiä sunnuntai-iltana.

Miesten kannattaa myös aidosti kuunnella naisiaan, sillä monen aviomiehen ärsyttäviin piirteisiin kuuluu se, että mies ei tunnu yksinkertaisesti välittävän kullastaan. Hän ei kuuntele tai kiinnitä huomiota. Sen sijaan kaksilahkeiset jakavat auliisti katseitaan vieraita naisia kohtaan, mikä on tietysti vielä enemmän vääryyttä omaa rakasta kohtaan. On sanomattakin selvää, että miesten täytyy myös osallistua kotitöihin, mikäli he tahtovat selvitä elämästään helpommalla. Niinhän se menee, että ei hyvää ilman huonoa.