Näin ulostat työpaikalla oikein – täsmävinkit videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina ei ole helppoa ulostaa julkisissa wc-tiloissa. American Pie -elokuvassa nähtiin Finch-hahmo, joka meni välituntisin aina kotiin kakkahädän yllättäessä. Nyt ei enää tarvitse hävetä kakkoshädän yllättäessä, sillä oikeaoppiseen työpaikkaulostukseen on kehitetty oma animaatiovideo.

YouTube
YouTube

Ohjevideolla kerrotaan parhaimmat vinkit siihen, miten tehdä tarpeensa työpaikan vessaan mahdollisimman rennosti. Videon mukaan ihmisen kannattaa ilmavaivojen yllättäessä liikehtiä ympäriinsä työpaikan tiloissa, jotta kukaan ei arvaisi, mistä pierun hajut tulevat. Henkilön ei kannata pysähtyä ennen kuin paukku on kokonaan vapautettu ilmoille, ja senkin jälkeen kävellä eteenpäin kiinnijäämisen välttämiseksi.

Jos työntekijä menee pissaamaan urinaaliin ja häneltä karkaa pieru, ainoa vaihtoehto on teeskennellä, ettei tuota noloutta tapahtunut. Kakatessa tulee ottaa huomioon se, että joskus päkistäessä pääsee rupsujen sarja. Tällöin ei kannata panikoitua, vaan odottaa muiden lähtevän pois wc-tiloista, jotta ei joudu kohtaamaan ketään äänien jälkeen.