Lapsimallista varttui rantojen bikinikaunotar – Chanel Iman ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja, ja eräs heistä on 23-vuotias Chanel Iman, joka tekee parhaillaan rakettimaista nousua mallimaailman kärkijoukkoon. Nyt kaunotar on saanut peräänsä rannalle miesten lisäksi jo paparazzejakin.

Chanel Iman nähdään kuvissa nautiskelemassa Miamin rantaelämästä näyttäviin uikkareihin sonnustautuneena. Kaunotar ei takuulla jäänyt huomaamatta suuressakaan väenpaljoudessa.

23-vuotias Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 10 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa