Näistä asioista parisuhteessa riidellään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Työssäkäyvillä ja perheellisillä pariskunnilla riittää tekemistä elämässään ja tällöin tulee sopia selkeät pelisäännöt siitä, kuka tekee, mitä ja miksi. Parisuhde on kahden kauppa, jossa molemmat kantavat kortensa kekoon tasapuolisesti. Mistä sitten tapellaan eniten?

Viihdekeskuksena toimivat televisio saattaa aiheuttaa pariskunnan välille kinaa silloin, kun toinen osapuolista tahtoisi nauttia vapaa-aikaansa esimerkiksi urheilun parissa ja toinen hömppäsarjojen. Televisio voi aiheuttaa pään vaivaa myös silloin, jos toinen viettää sen ääressä tunteja liiaksikin.

Yksi ikuinen harmin aiheuttaja on raha, ja yleensä vielä se, kun sitä ei ole. Pariskuntien tulee sopia yhtälaiset oikeudet ja velvollisuuden euroihin liittyen. Entäpä roskapussit? Yleensä roskat viedään ulos sitä tahtia kun niitä kertyy. Joissakin suhteissa saattaa tolsin elää roskiskammoinen, joka ei yksinkertaisesti osaa viedä roskia pihalle – mikä vaatisi ainoastaan muutaman minuutin elämästä.

Myös muunlainen siivous ja pyykinpesu voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Useimmissa kodeissa on selkeä sääntö, että se siivoaa, joka ehtii siivoamaan. Tällöin tästä ei tarvitse keskustella, eritellä ja hommat voi jakaa tasan. Kuten huomattu, liittyvät kaikki nämä Samsung Electronicsin toteuttaman kyselyn vastaukset jollain tapaa jaksamiseen. Niin myös se kinastelun aihe, kuka sammuttaa vessaan unohtuneet valot jos molemmat on jo sängyssä?