Illallinen pumpattavan seksinuken kanssa – romanttista vai ei?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turistikohteiksi soveltuvat kaupungit tarvitsevat aidosti vain yhden todellisen houkuttuminen, joka on niin hyvä, että tuo mukanaan alueelle ihmisiä kauempaakin. Nyt Taiwanin Kaohsiung Cityyn on avattu teemaravintola, joka on hyvin kaukana perinteisestä illallispaikasta. CNN listasi ravintolan pakko nähdä -listalle.

YouTube
YouTube

Uuden ravintolan nimi on Funny Sex, ja sen sisustus on kaikkea muuta kuin lasten silmille sopiva. Sen lisäksi, että ravintolassa voi pumpata saippuaa rintojen näköisestä annostelijasta tai nauttia ruokaansa pumpattavan seksinuken kera, voi siellä myös nauttia maittavista ruoka-annoksista. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi peniksen muotoinen riisiannos ja suklaajälkiruoka.

YouTube
YouTube

AppleDailyEnglish on julkaissut ravintolasta huumorimielessä toteutetun videon nettiin ja siinä näytetään pintaa syvemmältä mitä paikassa on tarjolla. Härski kattaus ja tarjoilijoiden vähintäänkin perverssit asut saavat varmasti kainomielisimmät asiakkaat kääntymään jo ovella.