6 unelmien naisen piirrettä – näitä mies naisessa etsii

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Unelmien naisen etsinnässä auttaa, jos tietää, mitä etsii. Moni uros voi luulla tietävänsä, mutta tosielämän tilanteet todistavat, että hakoteilla oleviakin kaksilahkeisia riittää. On kuitenkin olemassa kuusi melko yleistä seikkaa, joita miehet hakevat ideaalinaiseltaan.

1. Jokaisella miehellä on oma naistyyppinsä. Joku pitää sarkastisista bruneteista, joku ihailee hauskoja blondeja. Jonkun miehen unelma on isorintainen punapää. Fyysiset seikat vaikuttavat naistyyppiin, mutta se on varma, että jokaisella miehellä on tietty tyyppi, josta hän syttyy. Omaa kauneuttaan on hyvä korostaa pienellä ehostuksella ja laittautumisella. Kaikkea ei kuitenkaan kannata heti laittaa tarjottimelle – 40 prosenttia paljasta ihonpintaa esillä riittää.

2. Jokainen mies etsii nöyrää ja rauhallista persoonallisuutta. Menestynyt ja viehättävä mies ei katsele kauaa naista, jolla on huono luonne. Laatu-uros tietää voivansa saada jalat maassa olevan kaunottaren, jonka kanssa elämä on paitsi kiinnostavaa, myös rauhallista.

3. Miehet haluavat naisen, jonka kanssa he voivat keskustella. Älykkyys on melko tärkeä tekijä kiinnostuksen syntymisessä. Moni mies saattaa lopettaa tapailun naisen kanssa, jos yhteistä tasoa ei löydy ajatusten tasolla. Tietynlainen vastakohtaisuus on hyvä asia, mutta jos toinen on älykkö ja toinen tyhjäpää, suhde ei todennäköisesti kestä kauaa. Mies tarvitsee naista, joka haastaa häntä kaikilla tasoilla.

4. Miehetkin haluavat huomiota. Naiset saattavat käyttäytyä suhteessa tökerösti miestä kohtaan. Miehet haluavat positiivista huomiota. Heille on tärkeää tietää, että todella haluat heidät ja nautit heidän seurastaan. Kun uros tulee kotiin, sen voi osoittaa hänelle tavalla, jolla miestä tervehtii. Nainen voi suudella miestään kuin ei ole koskaan suudellut ketään toista.

5. Miehet rakastavat naisten pientä mustasukkaisuutta. Usein puhutaan sairaalloisesta mustasukkaisuudesta suhteesta. Harvoin tilanne kuitenkaan menee äärimmilleen. Pieni määrä omistavuutta ei ole huono asia. Rakkaudessa on kyse muustakin kuin pelkästä pyyteettömästä huolehtimisesta. Kun rakastaa, intohimossaan voi tuntea myös mustasukkaisuutta.

6. Miehet haluavat naisen, joka on sataprosenttisesti nainen. Naisilla on ilmaisun vapaus, ja meistä jokainen voi polttaa rintaliivinsä, jättää kulmat nyppimättä ja kasvattaa kainalokarvat. Mies kuitenkin haluaa täyden naisen, naisellisen jumalattaren, joka on kaikkine hämmentävine oikkuineen juuri hänen neitokaisensa. Vaikka uros valittaisi laittautumiseen menevästä ajasta, hän kuitenkin odottaa kärsivällisesti, koska haluaa naisen, joka uskaltaa olla avoimesti nainen. Kun nainen antaa itsestään sata prosenttia, hän saa kaiken takaisin moninkertaisesti.

Lähde: Elite Daily