Madonna ja Katy Perry estottomina bondage-leikeissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

55-vuotias Madonna nousee edelleen otsikoihin kohua hakevilla tempauksillaan. Tähdellä on ollut viime vuosina ollut myös itseään huomattavasti nuorempia rakastajia. Tällä hetkellä kierroksessa on 26-vuotias tanssija Timor Steffens, joka on siis Madonnaa yli puolet nuorempi.

madonnakatyperry22052014

Nyt Madonna nähdään V-lehden tuoreen numeron kansikuvassa nuoremman poptähden, Katy Perryn, kanssa. Laulajattaret ovat kuvassa pukeutuneet bondage-henkisiin asusteisiin. Valitettavasti Katy Perry on hieman taka-alalla kuvassa Madonnan esitellessään laajaa kaula-aukkoaan.

Madonna on poplaulaja-lauluntekijä, tanssija, tuottaja, lastenkirjailija, elokuvaohjaaja ja näyttelijä, joka tunnetaan työssään itseironisesta otteesta ja yhteiskunnan konservatiivisten arvojen kyseenalaistamisesta. Hänen tempauksensa herättävät usein mediassa voimakkaita reaktioita. Nainen on ollut kaksi kertaa naimisissa – Sean Pennin ja Guy Ritchien kanssa. Viime vuosina käsipuolessa on ollut nuoria toyboyta.