Madonna ja Katy Perry estottomina bondage-leikeissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

55-vuotias Madonna nousee edelleen otsikoihin kohua hakevilla tempauksillaan. Tähdellä on ollut viime vuosina ollut myös itseään huomattavasti nuorempia rakastajia. Tällä hetkellä kierroksessa on 26-vuotias tanssija Timor Steffens, joka on siis Madonnaa yli puolet nuorempi.

madonnakatyperry22052014

Nyt Madonna nähdään V-lehden tuoreen numeron kansikuvassa nuoremman poptähden, Katy Perryn, kanssa. Laulajattaret ovat kuvassa pukeutuneet bondage-henkisiin asusteisiin. Valitettavasti Katy Perry on hieman taka-alalla kuvassa Madonnan esitellessään laajaa kaula-aukkoaan.

Madonna on poplaulaja-lauluntekijä, tanssija, tuottaja, lastenkirjailija, elokuvaohjaaja ja näyttelijä, joka tunnetaan työssään itseironisesta otteesta ja yhteiskunnan konservatiivisten arvojen kyseenalaistamisesta. Hänen tempauksensa herättävät usein mediassa voimakkaita reaktioita. Nainen on ollut kaksi kertaa naimisissa – Sean Pennin ja Guy Ritchien kanssa. Viime vuosina käsipuolessa on ollut nuoria toyboyta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat