Kumiankasta tyydyttävä uutuustuote aikuisten kylpyhetkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylpyamme ja keltaiset kumiankat kuuluvat yhteen. Vaikka markkinoilla on kaiken värisiä ja muotoisia vesileluja, on keltainen kylpyankka muodostunut klassikoksi oranssin nokkansa kanssa. Osa ihmisistä keräilee kumiankkoja kylpyhuoneeseensa tunnelmaa antamaan.

LoveHoney
LoveHoney

Nyt markkinoille on tullut hieman aikuisempaan makuun soveltuva kumiankka. I Rub My Duckie on tavalliseksi kylpyankaksi naamioitu erotiikkaväline. Kumiankka värisee vibraattorin tavoin ja sitä voi käyttää rohkeammissa kylpyleikeissä nautintoa antamaan. Kumiankka on luonnollisestikin vedenkestävä, eikä kukaan ihmettele ammeen laidalla nököttävää kylpylelua. Ankassa on kolme eri tärinänopeutta.

Kumiankkalelusta on saatavilla myös pienempää matkakokoa. Yhden maailman suurimman erotiikkavälinekaupan myymä ankka kustantaa asiakkaalle noin 25 euroa. Vuonna 2011 The Sun -lehti uutisoi, että jopa kuningatar Elisabet II:n kylpyhuoneesta löytyy oma kumiankka Buckinghamin palatsissa. Emme tiedä, onko kuninkaallisen ankka varustettu vibraattorilla, mutta tiettävästi sen päässä on pieni puhallettava kruunu.