Kehitysvammainen sai töitä: Upeampaa reaktiota saa hakea

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uuden työpaikan saaminen on aina jännittävää. Erityisen jännittävää se oli amerikkalaiselle Nickille. Lievästi kehitysvammainen nuorukainen kävi ensin seitsemän kuukauden kurssin, jolla hän harjoitteli työelämässä vaadittavia taitoja.

YouTube
YouTube

Nuorukaista auttoi eTrac-niminen koulutusohjema ja henkilökohtainen ohjaaja. Nyt Nickin ohjaaja on kuvannut erittäin suloisen videon, jolla nähdään onnesta sekaisin oleva Nick. Mies on saanut puhelimeensa viestin Wal-Martista, josta hän haki töitä.

Kahdessa haastattelussa käynyt nuorukainen soitti yhtiölle takaisin, ja uutiset olivat upeita. Nick hymyilee eTracin julkaisemalla videolla korvasta korvaan, sillä hän sai kuulla pääsevänsä Wal-Martin asiakastervehtijäksi. Työpaikan saaneen nuoren miehen ilo onkin melkein käsinkosketeltavaa.