Tylsää duunissa? Näin rakennat jousipyssyn toimistotarvikkeista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Toimistotyötä tekevät ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että välillä työpäivän arki voi tuntua harmaalta. Nyt tähän on erikoinen ratkaisu niille, jotka kaipaavat vähän jotain askarteltavaa.

YouTube
YouTube

Tylsyyden tappaja on tällä kertaa toimistotarvikkeista rakennettava jousipyssy. Minijousipyssy rakennetaan siis aivan tavallisista, joka toimistosta varmasti löytyvistä tarvikkeista. Kokoamisohje tuotiin suuren yleisön tietouteen YouTube-videon muodossa.

Videolla kerrotaan, että jousipyssyn tekemiseen tarvitaan kyniä, kumilenkkejä, teippiä, kuulakärkikynä ja kansiopidike. Eri osaset pitää vain koota oikealla tavalla, ja käsillä on täysin toimiva, pienikokoinen jousipyssy. Vaikkei ase olekaan sinänsä vaarallinen, ei leikkimielisellä toimistosodan välineellä kannata silti tähdätä esimerkiksi ihmisten silmiä kohti.