New Yorkin seksimuseoon avattiin seksitivoli: ”Tissipomppulinna, peniskiipeilyseinä…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten mikä tahansa miljoonakaupunki, on New York täynnä erilaisia museoita jotka ovat pyhitettyjä historialle, taiteelle ja kulttuurille. Hieman erityylistä, mutta ei yhtään vähäpätöisempää, linjaa edustaa The Museum of Sex, seksimuseo.

Seksimuseo tulee uuden näyttelynsä myötä muistuttamaan enemmänkin huvipuistoa kun perinteistä museota. Funland-näyttelyn myötä tiloihin tulee nimittäin muun muassa pomppulinna, jonka seinä ja lattia ovat täynnä jättimäisiä, ilmalla täytettyjä rintoja. Funland-näyttelyssä asiakkaat pääsevät myös esimerkiksi seikkailemaan labyrinttiin jonka klimaattisessa maalissa odottaa g-piste, ja kiipeilemään seinällä josta törröttää peniksiä ja takapuolia.

Funland on lontoolaisen taiteilijakaksikko Bompas & Parrin käsialaa. Näyttelyn karnevaaliteemalla halutaan Gothamist-lehden mukaan tutkia tivolien ja sirkusten ”seksuaalisia piilomerkityksiä”. Funland-näyttely jatkuu The Museum of Sex -museossa aina kevääseen 2015 asti.