Mies tempaisi työhaastattelussa – lauloi ja strippasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Työpaikoista kilpaileminen on kovaa puuhaa, jossa on otettava käyttöön yhä kekseliäämpiä keinoja ammatin saadakseen. Kekseliään ja ikimuistoisen työhakemuksen lisäksi myös työhaastattelu tulee hoitaa kunnialla kotiin – ja siten, että jää varmasti mieleen. Mukra Mirza -niminen mies on ymmärtänyt tämän hieman väärin.

Hän nimittäin jäi työhaastattelijoidensa mieleen hieman liiankin hyvin. Mies oli hakenut työpaikkaa englantilaisesta IT-alan yrityksestä. Mukra oli aloittanut työhaastattelussa laulaa legendaarista Singing in the Rain -kappaletta samalla, kun hän riisui itseltään vaatteita. 32-vuotias sai myöhemmin henkilökohtaisen kirjeen yritykseltä.

– Kiitos, että tulit työhaastatteluun. Oli mielenkiintoista tavata sinut. Vaikka rakastimmekin karaokeversiotasi Singing in the Rain -kappaleesta, oli strippaaminen tarpeetonta. Kiitos ajastasi, ja oletamme sinun hakevan itsellesi hoitoa ennen muihin haastatteluihin osallistumista, yrityksestä vastattiin Mirrorin mukaan.