Tulevaisuuden lentokone suunnitteilla – maisemat vailla vertaa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoyhtiö Virgin uutisoi viime aprillipäivänä, että se on ostamassa matkustajakoneen, jossa on lasilattia. Kyse oli vitsistä, joka ei kuitenkaan ole kovin kaukana tosielämän suunnitelmista. Ixion Jet on nimittäin tulevaisuuden lentokone, jonka seinistä ja katosta näkee huikeita maisemia.

Technicon Design
Technicon Design

Technicon Designin suunnitteleman lentokoneen matkustamossa on ”lasiseinät”, jotka antavat henkeäsalpaavat näkymät kaikille matkustajille. Aitojen lasiseinien sijaan lentokoneen matkustamon seinä on huipputarkkaa LED-näyttöä, jossa esitetään koneen ulkopuolella olevien kameroiden materiaalia tai mitä tahansa muuta soveltuvaa kuvamateriaalia.

Technicon Design
Technicon Design