Tyttöystävä hyppäsi liikkuvasta autosta – väitti poikaystävän heittäneen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisuhteiden ongelmatilanteita voi yrittää ratkoa monella tavalla, mutta liikkuvasta autosta kesken riidan hyppääminen lukeutuu typerimpiin mahdollisiin temppuihin. Niin on kuitenkin nyt tapahtunut Yhdysvalloissa, jossa tyttöystävä yritti lavastaa poikaystävänsä syylliseksi.

YouTube
YouTube

Carlos Cortez pidätettiin viime joulukuussa, kun hänen tyttöystävänsä Maggie Strother väitti miehen kuristaneen häntä ja heittäneen hänet ulos liikkuvasta autosta riidan päätteeksi.

Tyttöystävä oli kuitenkin tapahtumahetkellä niin kujalla lääkkeiden ja alkoholin sekakäytöstä, ettei huomannut miesystävänsä kuvaavan tilannetta videolle. Oikeudenkäynnissä Carlos Cortez esitti tilanteesta kuvaamansa kaksi videota. Toinen oli oheinen autossa kuvattu video ja toinen oli kuvattu miehen asunnossa. Miehen syytteet kumottiin.