Poikaystävä jätti – nainen vaatii rahakorvauksia sydänsuruista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaussuhteen päättyminen saattaa olla elämää mullistava kokemus, jonka aiheuttamat haavat vuotavat tulehtuneina vielä pitkään eron jälkeen. Yleensä alkujärkytyksen ja epätoivon jälkeen jätetyille ja petetyille nousee viha. Tämä on vaarallinen vaihe, minkä osoittaa myös amerikkalaisen naisen tempaus.

Markkinointia opiskeleva 22-vuotias Roopam Plawn on suunnistamassa katseensa oikeuden tuomariin. Nainen seurusteli puoli vuotta Jasmeet Ahluwalian kanssa, ja kun suhde meni poikki, murtui naisen sydän. Nyt hän vaatii korvauksia exältään.

Huffington Postin mukaan nainen sai yhdestä koulukurssista hylätyn arvosanan sydänsurujensa vuoksi, ja siksi hän vaatii Jasmeetia maksamaan hänelle 3.500 dollaria korvauksia. Summa koostuu muun muassa menetetystä kurssista, ahdistuksesta, masennuksesta, unettomuudesta ja työajan menettämisestä sekä sekalaisista stressinaiheuttajista. Olisi mielenkiintoista tietää paljon oikeudenkäynti tulee pelkästään maksamaan.