Ariana Granden diivailu liikaa – elämäntapavalmentaja erosi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ariana Grande on ollut viime aikoina usein lööpeissä diivailunsa takia. Nyt tähden elämäntapavalmentaja on ilmoittanut eronneensa, sillä hän ei kestänyt laulajattaren jatkuvaa diivamaista asennetta. Valmentajan mukaan tähti on erittäin vaativa ja häntä on vaikea miellyttää.

Arianan diivailu ei ole uusi uutinen, sillä olemme aiemminkin kertoneet tähden diivamaisesta käytöksestä. Vain viikko sitten Arianan ympärillä kuohui, sillä New York Daily News -lehden mukaan tähti oli sanonut ääneen toivovansa häntä piirittäneiden fanien kuolevan.

Ariana on aiemmin hämmästyttänyt vaatimuksillaan koskien hänestä otettuja kuvia. Valokuvaajia on muun muassa kielletty jostain syystä kuvaamasta tähden kasvoja hänen oikealta puoleltaan. Lisäksi luonnollisen valon käyttö on kiellettyä.

Tähden lähipiiri on väittänyt, että Arianan diivailua koskevat syytökset ovat perättömiä. Useat eri lähteet ovat kuitenkin eri mieltä, etenkin Arianan entinen elämäntapavalmentaja.