Voiko koulussa tai töissä nukkua salaa? Kyllä, tämän tuotteen avulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kaikki muistavat miten raskasta oli istua koulun penkillä pitkäksi venyneen illan jälkeen. Monet nukkuivat varsinkin keskiasteen oppilaitoksissa avoimesti pulpetilla, mutta kaikki eivät kehdanneet. Nyt heille on julkistettu apuväline, jolla voi ainakin yrittää nukkua salaa.

Sleep Safe
Sleep Safe

Kieli poskessa lanseerattu tuote on Sleep Safe Tape, joka nimensä mukaisesti piilottaa haltijansa nukkumisen. Kyseessä on käytännössä vain pienet silmäluomeen kiinnitettävät tarrat, jotka saavat kiinni olevat silmät näyttämään avonaisilta. Tulos ei ole kuitenkaan kovin uskottava, mutta mennee läpi esimerkiksi suurissa luentosaleissa. Oli kyseessä aprillipila tai ei, niin pienellä lisäkehityksellä tuotteesta voisi saada aidosti toimivan.