Unohda Botox! Näin saat turbohuulet luonnollisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat naiset haluavat huultensa näyttävän runsailta ja täyteläisiltä. Isojen huulten trendi kumpuaa Yhdysvalloista ja on rantautunut Botox-hoitojen muodossa Suomeen 1990-luvulla. Huulten täyttäminen on jo pidemmän ajan ollut julkisuuden henkilöiden suosiossa, mutta viime aikoina ne ovat yleistyneet huomattavasti.

1 too many selfies

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Täyteainevalikoima on myös kasvanut botoxista erilaisiin happohoitoihin. Kylie Jennerin Instagram-kuva on aiheuttanut spekulointia siitä, onko hänen huulissaan täyteaineita vai ei. Jenner on Daily Mailin mukaan kieltänyt väitteet, ja kertonut täyteläisten huulten olevan vain hyvän huulimeikin aikaansaannos.

Nyt muoti- ja kauneusbloggaaja Binky Felstead näyttää vaihe vaiheelta, miten illuusio runsaammista huulista saadaan aikaiseksi. Apunaan hänellä on meikkitaiteilija Buster Knight, joka luo videolla huulimeikin.

Knight näyttää videolla, miten hän loihtii Felsteadille täyteläisemmät huulet. Hän korostaa videolla hyvän huulivoiteen tärkeyttä, sekä varjon ja valon luomista huuliin siten, että lopputuloksena on isomman näköiset huulet.