Poliisi lopetti suomiräppärin etsinnät: ”Ei ole hätää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla, että suomalainen hiphop-artisti oli kadonnut ja lähipiiri etsi häntä kuumeisesti. Lopulta etsintöihin valjastettiin myös poliisi, jolle pyydettiin ilmoittamaan puhelimitse kaikista mieheen liittyvistä tiedoista.

Tänään Iltalehti uutisoi, että Hämeen poliisin komisario Taisto Kuhlman mukaan Nikke Ankaralla ei ole hätää ja etsinnät eivät jatku huolimatta siitä, että miestä ei ole henkilökohtaisesti tavoitettu. Poliisi vahvisti, että Nikke Ankaran, oikealta nimeltään Niiles Hiirolan, katoamisesta tehtiin viranomaisille ilmoitus ja että miehen etsinnät aloitettiin.

Nikke Ankara tunnetaan muun muassa Perjantai 13. -hitistään, jonka lisäksi hän on vieraillut muun muassa Brädin ja Robinin kappaleissa.