Pikkutyttö käskyttää kuutta pitbullia – tässä on johtaja-ainesta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitbullrotuinen koira voi kouluttamattomana olla vaarallinen. Pitbull on lihaksikas ja kookas rotu, joka vaatii myös paljon liikuntaa koulutuksen ohella, että se pääsee purkamaan energiatasojaan oikein. Videolla nainen on kuvannut, miten hänen nelivuotias tyttärensä käskyttää kuutta täysikasvuista pitbullia.

YouTube
YouTube

Nainen on kuvannut puhelimellaan videon, jossa hänen tyttärensä käskyttää kuutta pitbull-urosta. Tyttö johtaa koiria tottuneesti ja määrää kaikki istumaan. Tyttö ottaa tason päältä ruokakipon ja kaataa sen sisällön lattialle rauhassa.

Koirat katsovat malttamattoman näköisenä vierestä, mutta pysyvät hienosti paikoillaan. Tyttö kumoaa vielä toisen kipollisen ruokaa lattialle ja väistyy kauemmas. Hän laskee kolmeen, minkä jälkeen antaa koirille käskyn syödä.

Äiti kommentoi videon loppuun, että kuvassa on kuusi urosta, jotka elävät ja syövät yhdessä ja ovat yhtä perhettä. Hänen mukaansa monet ajattelevat, että tällainen tilanne on kokonaan mahdoton, mutta tässä he ovat rauhallisesti ja uskovat nelivuotiaan käskyjä. Jälleen huomataan, että hyvä koulutus on avain mihin tahansa, kun koirat ovat kyseessä.