Avokonttorin kaaoksen pelastaja esiteltiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomeen rantautui toimistotrendi, joka muutti merkittävän osan toimistotiloista avokonttoreiksi. Suuret avonaiset tilat toivat toki lisää avaruutta, mutta samalla toimistojen kakofonia ja levottomuus lisääntyivät merkittävästi. Monille työntekijöille se aiheuttaa ongelmia.

Splash
Splash

Nyt ongelmaan on keksitty uusi ratkaisu, kun Orrb-rauhoittumismoduli on esitelty. Modulissa on kyse eräänlaisesta pallosta, jonne ihminen voi vetäytyä hetkeksi rauhoittumaan ja keräämään lisää voimia suoriutua päivän tehtävistä.

Modulissa on erilaisia rentoutusohjelmia, joita noudattamalla ihmisen kerrotaan virkistyvän hetkessä. Mielen kuntosaliksi kutsuttu Orrb on suunnittelija Lee McCormackin käsialaa. Tuotteet tulevat myyntiin Lontoossa ja San Franciscossa myöhemmin tänä vuonna. Toimistojen lisäksi moduleita kaavaillaan muun muassa lentokentille.

Splash
Splash
Splash
Splash