Hämmentävä toimisto – enemmän kissoja kuin ihmisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin uudesta konseptista, jossa Uber-taksit ja eläinsuojat tarjosivat yhdessä toimistoille palvelua, jonka kautta he pystyivät tilaamaan kissanpentuja pariksi tunniksi toimistolle lievittämään stressiä. Poopy Cat -nimisen yrityksen toimistossa kissoja on kuitenkin enemmän kuin työntekijöitä ja kissat ovat toimistossa täyspäiväisesti.

Poopy Cat valmistaa käteviä pieniä kissanlaatikkobokseja, joiden ansiosta kissan tarpeiden ei tulisi saastuttaa koko huonetta hajuillaan. Poopy Catin työntekijät ovat sitä mieltä, että on erityisen tärkeää työskennellä lähellä loppukuluttajaa eli tässä tapauksessa kissoja. Toimisto kuhiseekin kissoja ja niitä on työpaikalla jo enemmän kuin ihmisiä.

Videolta voimme nähdä, miten kissat vaikuttavat työympäristöön. Toisin kuin stressiä lievittävät kissanpennut nämä nuorukaiset ovat täynnä virtaa ja kuluttavat sitä keksimällä mitä erikoisimpia harmeja ihmisille. Kissat tonkivat roskikset, leikkivät, vievät ihmisiltä tavaroita, mutta suostuvat toki silloin tällöin rapsutettavaksikin.