Nainen rakastui netissä – lähetti afrikkalaismiehelle 1 250 000 euroa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Sarah rakastui palavasti nettideittailupalstalla tapaamaansa Chris Olseniin. Italialaissyntyinen Olsen oli Sarahin mukaan muuttanut 18 vuotta sitten Yhdysvaltoihin, mutta heidän tapailunsa ajan mies asui Afrikassa työnsä puolesta.

Etelä-Afrikassa, Beninissä ja Nigeriassa ajoittain työskentelevä Olsen ajautui ongelmiin ollessaan Afrikassa. Tulisesti rakastunut Sarah ei halunnut seurata vierestä nettirakkautensa kärsimystä ja hän alkoi lähettää miehelle rahaa. Neitokaisen mukaan Chris yritti epätoivoisesti rahojen avulla palata takaisin Yhdysvaltoihin, jotta pari voisi olla yhdessä.

Chris kertoi Sarahille olevansa niin rakastunut, että kun hän palaa takaisin Amerikkaan, hän aikoo viedä naisen vihille. Kaksi avioeroa kokenut Sarah on kertonut Dr. Phil -keskusteluohjelmassa, että hän oli korviaan myöten rakastunut häntä liehittelevään Chrisiin. Jopa niin rakastunut, että hän oli lähettänyt miehelle yhteensä noin 1,25 miljoonan euron edestä dollareita.

Kun mies joutui pulaan Afrikassa, Sarah auttoi häntä taloudellisesti. Yhdysvalloissa asusteleva nainen joutui jopa myymään asuntonsa saadakseen rahaa Chrisiä varten. Vaikka viranomaiset ovat puuttuneet naisen rahalähetyksiin, ei Sarah usko, että Chris olisi huijari. 

Sarah on seurustellut netin kautta Chrisin kanssa noin puolitoista vuotta. He ovat puhuneet usein puhelimessa ja vaikka miehen aksentti on muuttunut vuoden varrella, ei se ole arveluttanut Sarahia. Daily Mail -lehden mukaan Sarah on 95 prosenttisesti varma, että Chris rakastaa häntä ja se riittää vakuuttamaan hänet Chris Olsenin aitoudesta. Ehkä vielä jonain päivänä Sarahille selviää, mikä Olsen on miehiään.