Eminemin tytär on 19-vuotias kaunotar!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan jatkuvasti kohua teoillaan ja kappaleillaan herättänyt Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, tunnetaan tavastaan käsitellä yksityisiäkin asioita sanoituksissaan. Yksi usein miehen kappaleissa usein esille nouseva henkilö on hänen Hailie-tyttärensä.

Harva tulee ehkä ajatelleeksi, että esimerkiksi tyttärelle omistetun Hailie’s Song -kappaleen sisältävä The Eminem Show -levy on jo 12 vuotta vanha. Myös Marshall Mathersin Hailie-tytär on jo 19-vuotias nuori nainen. Neidon Twitter-tili on yksityinen, mutta hänen julkisesta profiilikuvastaan on mahdollisuus nähdä, miltä Eminemin tytär nykyään näyttää.

Hailie Scott valmistui lukiosta viime kesänä. Huffington Post -lehden mukaan hän sai valmistuessaan akateemista huippuosaamista osoittaville oppilaille osoitetun palkinnon. Kiitospuheessaan Hailie kiitti kuuluisia vanhempiaan kannustamisesta.