Pikkutyttö ei pystynyt syömään – vatsasta löytyi kilokaupalla hiuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on omituisia ja hieman itsetuhoisiakin tapoja käsitellä stressiä. Jotkut purevat kynsiään, toiset nyppivät hiuksiaan tai kuten tässä tapauksessa, syövät hiuksiaan. Pienen kahdeksanvuotiaan tytön vatsasta löydettiin kaksi kiloa painava kasa hiuksia, kun hänen aliravittua tilaansa ihmeteltiin ja tutkittiin.

Kahdeksanvuotias Niuniu Liang -niminen tyttö oli sairaalassa tutkittavana. Hän oli aliravittu, eivätkä lääkärit osanneet sanoa miksi. Tytöstä oli otettu röntgenkuvat ja lääkärit huomasivat, että tytön vatsassa on jotakin vierasta. Niuniu leikattiin ja hänen vatsastaan irrotettiin kahden kilon hiuskasa.

Vanhemmat tiesivät, että tytöllä on tapana järsiä hiuksiaan, mutta he eivät tienneet, että ongelma oli saanut tällaiset mittasuhteet. Vanhemmat ovat kumpikin tällä hetkellä Metro-lehden mukaan töissä ja paljon poissa kotoa, minkä vuoksi tyttö on ilmeisesti järsinyt hiuksiaan käsitellessään ikäväänsä. Samankaltaisia uutisia kuului muutama kuukausi sitten, kun 18-vuotiaan tytön vatsasta löytyi jopa yli neljäkiloinen tukku hiuksia.