Valokuvaaja järjestelee ruokia – silmiähivelevä lopputulos

Ruoka · Annukka Heikkilä

Ruoalla ei saisi leikkiä, mutta ehkä yksi poikkeus sallitaan, jos leikkimisessä on todella hyvä. Valokuvaaja Brittany Wright on saanut ihmiset ihastumaan ottamiinsa taiteellisiin ruokakuviin, joissa hän järjestelee ruokia värien ja kypsyyksien mukaan.

Wrightin kuvissa on mahtavaa värien loistoa, mikä koukuttaa katsojan kuviin. Kuvia haluaa nähdä aina vain enemmän ja niiden myötä alkaa tekemään mieli jotain raikasta salaattia ja tuoreita raaka-aineita. Monilla ihmisillä on tarve laittaa erilaisia asioita järjestykseen ja Wrightin ottamat kuvat tyydyttävät sen tarpeen täydellisyydellään.

Seattlessa asuva Brittany Wright kertoo haluavansa oppia tekemään ruokaa aivan mistä tahansa, mikä kertookin hieman naisen kauppakassien ja kuvien sisällöstä.

Trying to channel my excitement into a photograph that summer is continuously closer.

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi

Its pretty impressive how quickly the internet works sometimes. Some of you that have been around for a bit know that I have a constant battle of keeping my art in my name. Though the issue is becoming less, I just took a lap around reverse image searching some of my photographs and found that it’s still a very real problem. I try to stay focused and creating more, but some of the ways I've seen my images manipulated makes me feel sick. I wanted to repost this photo I created in January of last year since it has become so widespread and so far from having my name attached to it. Thanks to everyone who messages, comments, and emails me when they find my art deep within the internet with someone else calling it their own- you all mean the world. #foodgradients

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi

I’m taking my photography on a road trip! For a few weeks in May and June I will be headed to a city (hopefully) near you visiting farms of all shapes and sizes. I’ll be documenting them all with my camera making a photo story to help spread the word of where our food comes from and why it’s so important to know about. I’d love it if you could share your favorite farms below that I have to see, along with any food that definitely needs to be eaten and random stops worth visiting on the way. Here are the cities I will be visiting with the possibility of adjustments: Boise Salt Lake City Denver Kansas City St. Louis Indianapolis Detroit Cleveland Philadelphia New York City Washington DC Charlotte Atlanta New Orleans Houston Austin Albuquerque Phoenix San Diego Los Angeles San Francisco Portland Hawaiian Islands

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi

Tell me about the best food you've eaten recently while I swim in this sea of moving boxes. #foodgradients

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi

Persimmon #foodgradients // #latergram

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi

Happy NYE everyone, I hope you also have the most fun ever. I'm so excited for 2015!

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi

Grape-dient #foodgradients

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi

Which toast is the best toast?

Kuva, jonka Brittany Wright (@wrightkitchen) julkaisi