88-vuotias näyttelijä liittyi Twitteriin: ”Te saatte opettaa nyt minua!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakkaalla näyttelijällä William Danielsilla on monta nimeä. Osa kutsuu häntä tunnetuista roolihahmoistaan nimillä Mr. Feeny tai Dr. Craig, ja tutuille mies on Bill. 88-vuotias ansioitunut näyttelijä on vastikään alkanut ottamaan itse sosiaalista mediaa haltuun.

William Daniels on alkanut tutustumaan sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan ja liittyi hetki sitten Twitteriin. Mies julkaisi ensimmäisen tviittinsä 5. maaliskuuta ja sai nopeasti yli 3.700 seuraajaa itselleen. Hän kertoo oppivansa nuorilta jatkuvasti jotain uutta ja viimeisimpänä oppinaan miehellä on selfie-kuva.

Joku oli pyytänyt Danielsia julkaisemaan sivuillaan selfien itsestään. Näyttelijäkonkari tunnusti, että hänen piti katsoa Googlen avulla, mitä selfie oikein tarkoittaa. Sen jälkeen hän tviittasi onnistuneesti itsestään ja vaimostaan yhteiskuvan, jossa he kertovat oleskelevansa kotona.