Omituinen pohjekramppi videolle – kuin Alien jalan sisällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva Andre B. julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jonka hän sai ystävältään Snapchatin välityksellä. Andren kaveri oli kuvannut omituisesti kramppaavaa pohjelihastaan, mikä näyttää todella kivuliaalta.

Video ladattiin Reddit-sivustolle, jossa se sai nopeasti yli 2.000 kommenttia ja nousi etusivulle. BuzzFeed Live sai Andren ja videon lähettäneen ystävän kiinni. Ystävä kertoi juuri tehneensä 45 minuutin treenin, jossa hän oli vuorotellen juossut kaksi minuuttia ja levännyt minuutin. Treenin jälkeen hän huomasi pohjelihaksensa tekevän jotakin omituista.

Pohje oli krampannut kaksi kertaa, joista toisen mies sai kuvattua videolle puhelimellaan. Kramppaaminen näyttää todella kivuliaalta, mutta miehen mukaan se ei sattunut laisinkaan vaan tuntui pelkästään omituiselta.