Oluttölkki toi varoituksen – härski totuus jäi paljastumatta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies joutui pomonsa puhutteluun sen jälkeen, kun esimies oli nähnyt hänen työpöydällään oluttölkin. Alkoholin nauttiminen työaikana oli jyrkästi kielletty ja työntekijä sai esimieheltään kirjallisen varoituksen.

Written up for having alcohol in the office..

Työntekijä otti saamansa varoituksen mukisematta vastaaan ja hän pyysi anteeksi. Esimies ei nimittäin tiennyt, että työntekijä oli syyllistynyt paljon sopimattomampaan toimintaan, kuin oluen juominen. Totuus oluttölkistä olisi todennäköisesti johtanut työntekijän irtisanomiseen.

Jos esimies olisi ottanut tölkin käteensä ja tarkistanut sen sisään, olisi pomolle paljastunut, että tölkki oli todellisuudessa seksilelu. Taskuvagina, eli tekovagina oli piilotettu tölkin sisään. Seksilelun käyttäminen työpaikalla olisi todennäköisesti johtanut irtisanomiseen. Mies julkaisi kuvan oluttölkistä Reddit-palvelussa. Hän huokaisi helpotuksesta, että hän selvisi tilanteesta vain varoituksella.