Remontti valmistui kotona – sitten taapero löysi maalipurkin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Coloradossa asustava perhe oli ryhtynyt remontoimaan kotitaloaan, sillä vanhemmat olivat suunnitelleet laittavansa sen myyntiin. Pariskunta onnistui tekemään kodilleen näyttävän ”kasvojen kohotuksen”, jossa huoneiden lattia- ja seinäpinnat uusittiin. Urakan lopuksi kotitalo oli kuin uusi.

Urakan päätteeksi perheenäiti sulki maalipurkin ja keräsi lattialta suojapaperit pois. Seuraavana päivänä tapahtui jotain odottamatonta. Perheenäiti oli alkanut ruokkia kuopustaan sillä välin, kun hänen kaksivuotias tyttärensä leikki. Hetken kuluttua äiti havahtui epäilyttävään hiljaisuuteen.

Kun äiti löysi tyttärensä olohuoneesta, hän ei tiennyt olisiko hänen pitänyt itkeä vai nauraa. Lattia, seinät ja huonekalut olivat täynnä maaliroiskeita, puhumattakaan taaperosta, joka oli maalin peitossa. Äiti otti tyttärestään valokuvan ja lähetti sen pienokaisen isälle.

Daily Mail -lehden mukaan vanhemmat kävivät kumpikin tahoillaan läpi laajan tunneskaalan, kunnes he lopulta löysivät asiasta huvittavan puolen. Siivouksen jälkeen molemmat nauroivat asialle. Tapauksen ansiosta parin kotitalo sai paljon huomiota mediassa ja sehän ei ole koskaan haitaksi taloa kaupatessa.