Käsittämätön vaaratilanne rallikilpailussa – traktori ilmestyi pellolta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rallin ajaminen on vaikeaa, minkä moni voi varmasti ilman kokemustakin kuvitella. Auto lähtee todella helposti hallinnasta nopeuden ollessa hiemankin sallittua suurempi käännöksissä tai vaikkapa lumisilla ja hiekkaisilla teillä.

Eräs rallikuski koki melkoisen läheltä piti -tilanteen, kun ajoradalle ilmestyi yllättävä este. 27-vuotias rallikuski Thierry Neuville joutui demonstroimaan kesken kilpa-ajamisen myös jarrutustaitojaan, kun keskelle ajorataa ilmestyi pellolta ajava traktori.

Ilmeisesti pellolla työskentelevä ei ollut tietoinen, että Saksassa järjestetty World Rally Championship -kisa ajetaan teillä, jotka mutkittelevat hänen peltojensa välistä.

Traktori ilmestyy videolla keskelle ajorataa juuri, kun Neuville saapuu samaan kohtaan mutkan takaa. Pellon vieressä kisaa seuraavat miehet huutavat traktorikuskille ja huitovat käsillään, minkä jälkeen hän peruuttaa nopeasti pois tieltä. Kumpikin kuski reagoi tilanteeseen nopeasti eivätkä ajoneuvot törmänneet, mutta Nueville taisi saada muutaman ylimääräisen sydämenlyönnin.