Autoilija kaahasi nostosillalle väärään aikaan – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toimintaelokuvissa nähdään upeita temppuja, joita tehdään myös moottoriajoneuvoilla. Vin Dieselin Fast & Furious -elokuvat ovat pullollaan mitä uskomattomampia kohtauksia, joissa autoilla lennetään laskuvarjojen kanssa lentokoneesta ja selvitään huikeista pudotuksista.

Yksi helpolta ja suoritettavissa olevalta näyttävä temppu on se, kun autolla kiihdytetään kohti sulkeutuvaa tai avautuvaa siltaa ja auto pystyy kovan vauhdin kannattelemana kiitämään sillan keskellä olevan aukon yli. Eräs hollantilainen mies kokeili samaa Bruinissen sillalla, ja huonostihan siinä kävi.

Autoa ajoi Mirror-lehden mukaan 56-vuotias mies, joka oli päättänyt kaasuttaa liikkuvan sillan väliin jääneen aukon yli. Aukko oli noin viisimetrinen, ja auto putosi siitä suoraan noin kymmenen metrin pudotuksen alas jokeen. Mies selvisi vammoitta tapahtuneesta, mutta auto ei ollut yhtä onnekas.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.